Hoe ga ik te werk

Hoe ga ik te werk

 

We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek (maximaal 30 minuten).
Dit betekent dat wij elkaar ontmoeten en zo ontdekken of er een klik is, zodat we samen verder aan de slag kunnen.
Vaak zijn meerdere sessies nodig om tot een goed resultaat te komen. Ik geef duidelijk en tijdig aan wanneer ik vind dat een behandeling beëindigd of voortgezet moet worden.

Een sessie duurt ongeveer 1 uur en kost 50,00 euro. Dit is incl.:

  • BTW
  • Materialen
  • Verslag


De evaluatie met de ouder(s) duurt ongeveer 30 minuten en kost 25,00 euro.
Na elke sessie zal ik per mail een kort verslag sturen naar de ouders over wat we hebben gedaan. De factuur zal via de mail verstuurd worden. Wanneer het niet mogelijk is om het bedrag in één keer te betalen, dan kan het in overleg ook in termijnen worden voldaan.

 

Mijn werkruimte